Hundharmoni
 

 

Jag heter Eva Henriksson.
För mig är hundar en livsstil. Att leva med hund innebär att lära sig nya saker varje dag, om beteenden, inlärning, kommunikation och inte minst om att vi är unika varelser allihop. Båda mina hundar är adopterade från inte så trevliga förhållanden. Med tålamod, kärlek, och en massa rolig träning har de blivit väldigt trevliga och välfungerande hundar båda två.
Med dem tränar jag Nosework, vardagslydnad och avancerade tricks.

Målet för mig i min verksamhet är att inspirera, utmana och peppa dig som hundägare. För att du ska utvecklas, för att din hund ska utvecklas och för att ni tillsammans ska bli ett härligt sammansvetsat team.

 

Jag har jobbat med hundar och hundägare i över 20 års tid, som hundpsykolog, kursinstruktör och utbildare, och jag har en gedigen grund att stå på, när det gäller hundens beteende, samspelet mellan människa & hund och pedagogik. 

 

Jag blev certifierad instruktör och doftprovsdomare i Nosework 2014 bland de första i Sverige. Mycket har hänt sedan dess.
 Jag har hunnit med att utbilda, följa och coacha åtskilliga duktiga Nosework team på mina kurser, öppna träningar och de träningstävlingar jag arrangerat och dömt.

Jag vidareutbildar  mig kontinuerligt och är uppdaterad kring det senaste inom sporten.

 


Mitt CV hittar du här