Hundharmoni
 

Våra villkor

 

 

Anmälan och viktig kursinformation
Efter att du skickat in din anmälan till oss för vald kurs/aktivitet får du ett mejl inom 1 vecka, med besked på om du fått en plats eller inte. Har du fått en plats medföljer det viktig information om praktiska saker i samband med kursen samt hur du betalar in anmälningsavgift och kursavgift. Ibland är det svårt för de som har bland annat hotmail att få våra mejl, därför är det bra att lämna en alternativ mejladress tex. gmail eller se till att vår mejladress finns med i adressboken. Kolla även så att vårt mejl inte hamnat i skräpkorgen. Har du inte fått ett mejl inom 1 vecka, hör av dig till oss!

Anmälan och ångerrätten 
Enligt ångerrätten har du 14 dagar på dig från det datum som du anmält dig, att ångra dig och ta tillbaka din anmälan. Därefter räknas din anmälan som bindande. Om du ångrar dig meddelar du oss genom att skicka ett mejl.
Undantag är om kursen du anmält dig till börjar om mindre än 14 dagar efter kursanmälan. Vi har rätt att ta ut en administrationskostnad motsvarande anmälningsavgiften vid en avanmälan. Om du påbörjar en kurs hos oss och avbryter den innan den är klar, kvarstår kursavgiften att betala i sin helhet. Om kursen ställs in av oss, betalas inbetald kursavgift tillbaka.

 

Försäkring och ansvar
För dig som hundägare gäller strikt hundägaransvar. Du är ansvarig för både dig och din hund under kursen/aktiviteten hos oss samt för eventuell skada som du eller din hund orsakar. Hundharmoni/kursinstruktör kan inte göras betalningsansvarig för skada som du eller din hund orsakar. Vi rekommenderar att både du och din hund har en gällande försäkring.


Vår etiska policy
På alla våra kurser och aktiviteter utgår vi från en etisk policy där belöning och uppmuntran är våra viktigaste grundstenar. Vi utgår ifrån att alla kursdeltagare håller en trevlig ton både gentemot den egna hunden som mot övriga kursdeltagare.

 

Lugn och trygg kursmiljö

För allas trivsel är det viktigt att din hund klarar av att vistas i kursmiljön på ett lugnt och avslappnat sätt. Skulle det ändå visa sig att din hund har svårt med miljön, kommer du utan hund, för att sedan träna med din hund hemma.

 

GDPR och personuppgifter
När du anmäler dig till någon av våra kurser/aktiviteter sparas dina uppgifter. Efter avslutad kurs/aktivitet kan du när

som helst kontakta oss och be om att vi raderar dina uppgifter. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part för marknadsföring eller liknande.