Hundharmoni
 

Våra villkor

 

 

Anmälan och viktig kursinformation
Efter att du skickat in din anmälan till oss för vald kurs/aktivitet får du ett mejl inom 1-2 veckor, med besked på om du fått en plats eller inte. Har du fått en plats medföljer det viktig information om praktiska saker i samband med kursen samt hur du betalar in anmälningsavgift och kursavgift. Ibland är det svårt för de som har bland annat hotmail att få våra mejl, därför är det bra att lämna en alternativ mejladress tex. gmail eller se till att vår mejladress finns med i adressboken. Kolla även så att vårt mejl inte hamnat i skräpkorgen. Har du inte fått ett mejl inom 2 veckor, hör av dig till oss!

Anmälan och ångerrätten 
Enligt ångerrätten har du 14 dagar på dig från det datum som du anmält dig, att ångra dig och ta tillbaka din anmälan. Därefter räknas din anmälan som bindande. Om du ångrar dig meddelar du oss genom att skicka ett mejl.
Undantag är om kursen du anmält dig till börjar om mindre än 14 dagar efter kursanmälan. Vi har rätt att ta ut en administrationskostnad motsvarande anmälningsavgiften vid en avanmälan. Om du påbörjar en kurs hos oss och avbryter den innan den är klar, kvarstår kursavgiften att betala i sin helhet. Om kursen ställs in av oss, betalas inbetald kursavgift tillbaka.

 

Kurslokalen

Alla våra kurser hålls i Svedala, om inte annat anges i beskrivningen. Vi varvar teori med praktisk träning under varje lektion. Vid praktisk träning, tränas alltid en hund åt gången, medan övriga hundar vilar & tittar på. Detta innebär att det är ganska mycket passiv tid för din hund, där den behöver kunna vara avslappnad och lugn för att må bra. Gruppen är liten med max 4 deltagare och det kan vara trångt vid vissa tillfällen inomhus. I steg 1 kursen är vi inomhus under hela kursens gång.

 

Försäkring och ansvar
För dig som hundägare gäller strikt hundägaransvar. Du är ansvarig för både dig och din hund under kursen/aktiviteten hos oss samt för eventuell skada som du eller din hund orsakar. Hundharmoni/kursinstruktör kan inte göras betalningsansvarig för skada som du eller din hund orsakar. Vi rekommenderar att både du och din hund har en gällande försäkring.


Vår etiska policy
På alla våra kurser och aktiviteter tillämpar vi en belöningsbaserad policy där belöning och uppmuntran är våra viktigaste grundstenar. Koppelryck, hårda ord och utrustning som skapar stress och smärta som tex stryphalsband är inte tillåtet på våra kurser. Vi utgår ifrån att alla kursdeltagare håller en trevlig ton både gentemot den egna hunden som mot övriga kursdeltagare. 

 

Lugn och trygg kursmiljö

För hundens trivsel & välmående är det viktigt & nödvändigt att din hund klarar av att vistas i vår kursmiljö (inomhus och utomhus) tillsammans med andra hundar och människor, på ett lugnt och avslappnat sätt. Hundar som har svårt att slappna av och som stressar upp sig markant kan tyvärr inte vara med på våra kurser. Där kan enskild träning vara ett mycket bättre alternativ. Alla hundar är olika och att gå på kurs passar inte alla hundar. 

Visar det sig efter att ni påbörjat kursen att din hund har svårt att vara lugn och avslappnad i kursmiljön tex genom att gnälla, skälla eller visa tecken på oro & stress, då får du lämna hunden hemma och komma själv till kursen, för att sedan hemma träna med din hund på det vi går igenom på kurstid. Någon återbetalning av kursagiften är inte aktuell. 

 

 

GDPR och personuppgifter
När du anmäler dig till någon av våra kurser/aktiviteter sparas dina uppgifter. Efter avslutad kurs/aktivitet kan du när

som helst kontakta oss och be om att vi raderar dina uppgifter. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part för marknadsföring eller liknande.